ליסינג תפעולי
שלמה Sixt () מספקת שירותי ליסינג תפעולי לכ- 3000 גופים עסקיים עם צי כולל של 70,000 כלי רכב בכל ענפי המשק,הכוללים עסקים קטנים החל מעסקים עם רכב אחד ועד עסקים גדולים עם צי רכבים של אלפי מכוניות כמו אמדוקס ומשרד הביטחון.
ליסינג תפעולי הינה שיטה המיועדת לחברות וארגונים המעוניינים להוציא את ניהול צי הרכב לניהול חיצוני וזאת על מנת שיוכלו להתמקד בתחום הליבה של עסקיהם.
בעסקת ליסינג תפעולי מקבל לקוח חברת ליסינג, כלי רכב על פי בחירתו, לתקופה ידועה מראש (בדרך כלל לשלוש שנים), במהלכה משלם הלקוח סכום חודשי קבוע .
במהלך תקופת הליסינג שייך הרכב בדרך כלל לחברת הליסינג ורשום על שמה, כאשר כל הוצאות אחזקת הרכב, הטיפולים, הביטוחים והרישוי הם על חשבון החברת ליסינג.
ליסינג תפעולי לעסקים
שלמה סיקסט הינה חברת ליסינג הגדולה בישראל ומציעה גם פתרונות ליסינג תפעולי לעסקים ולכן שלמה סיקסט שמה לעצמה יעד לתת
שירות מצוין ללקוחותיה כפי שנהוג בחברת סיקסט העולמית.
שירות ליסינג תפעולי אדיב זה מתבטא גם בשירות לקוחות אדיב עם יחס אישי ובנוסף שלמה סיקסט מפעילה שירותי דרך וגרירה הפועל בכל הארץ עבור לקוחות ליסינג תפעולי.
|